1ο Σχοίναθλον

Η Ένωση Εμπόρων Βιοτεχνών Και Επαγγελματιών Σχοίνου Λουτρακίου υπό την Αιγίδα της Ομοσπονδίας  Μοντέρνου Πεντάθλου – Τριάθλου και της  Περιφέρειας Πελοποννήσου διοργανώνει το 1ο Σχοίναθλον. Στόχος  η αναβάθμιση του αθλητικού τουρισμού της περιοχής στα πλαίσια μαζικού αθλητισμού και ευγενούς άμιλλας. Καλούμε όλους και όλες να γνωρίσουν αγωνιζόμενοι την ονειρεμένη  τοποθεσία μας ανάμεσα  στις πλαγιές  των Γερανείων και  του Κορινθιακού κόλπου.

Η  εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 6 μ.μ στον Σχοίνο θέση Αγίας Σωτήρας (750μ κολύμπι- 20 χιλ. ποδηλασία – 5 χιλ τρέξιμο) η εκκίνηση για μαθητές στις 8μ.μ (150μ κολύμπι-2 χιλ ποδηλασία-500μ τρέξιμο)

Η ποδηλατική  διαδρομή θα πραγματοποιηθεί δύο φορές επί 10 χιλιόμετρα περιφερικά του Σχοίνου και δεξιότερα προς Βαμβακιές με σύνολο υψομετρικών 280μ. ενώ το τρέξιμο 2.500 και 2.500 επιστροφή  σύνολο υψομ 40 μ.

Θα βραβευτούν κατηγορίες Γυναικών- Ανδρών-ομαδικό-Μαθητικό και αθλητές με ειδικές ικανότητες.  Η χρονομέτρηση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά με  (τσιπ).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  Γυναικών-Ανδρών  -18-29   30-39   40-49  50-59  60+ όπου οι 1οι 1ες  θα λάβουν Κύπελλα και 2οι 3οι μετάλλια.

Η κατηγορία του ομαδικού  θα είναι μία  ανεξαρτήτου φύλου με δύο ή τρείς αθλητές –ες και  θα βραβευτούν οι τρείς πρώτες ομάδες με κύπελλο.

Μαθητικό:  Οι  1οι  1ες που θα λάβουν μέρος στο τρίαθλο  Θα βραβευτούν με κύπελλο και  2οι  3οι  με μετάλλια.  Οι εγγραφές  των μαθητών  θα ανοίξουν   στην Γραμματεία  στις  6:30 μ.μ με παρουσία των γονιών τους  για υπογραφή συμμετοχή τους . Οι μαθητές μπορούν να λάβουν μέρος και σε ένα αγώνισμα της αρεσκείας τους  με διαφορετικούς  αριθμούς.   Όλοι οι τερματίζοντες  και στους δύο αγώνες  θα λάβουν μετάλλια.  Η χρονομέτρηση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά με  (τσιπ) από την εταιρία  HEXLTD.  Για την ασφάλεια των αθλητών θα παρθούν όλα τα μέτρα με τροχαία, ναυαγοσώστες   ασθενοφόρο –γιατρό,  εθελοντές –κριτές.

Απαγορεύονται  οι ολόσωμες  κολυμβητικές στολές  και τα ποδηλατικά (γκρούπ-κολλητήρια).

Παρακαλούνται  οι αθλητές να είναι τουλάχιστον  1 ώρα  νωρίτερα στην γραμματεία για παραλαβή  συμμετοχής τους  και να  φέρουν  σκουφάκι κολύμβησης και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ  ποδηλατικό κράνος ειδάλλως δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :  http://bit.ly/sxoinathlon2018

«Όσοι  αγωνιστούν θα υπογράψουν ότι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχουν βεβαίωση εξάμηνης διάρκειας για την καλή τους υγεία και  φυσική τους κατάσταση για την δοκιμασία του αγώνα  και παραιτούνται από κάθε απαίτηση έναντι των διοργανωτών για τυχόν σωματική -υλική και ηθική βλάβη από οποιαδήποτε αιτία.»

Οι ενδιαφερόμενοι  από το λεκανοπέδιο Αττικής  μπορούν να έρθουν μέσω  Μεγάρων –Αλεποχωρίου  και μέσω  Λουτρακίου Περαχώρας .Booking.com

Event Details