35ος Μαραθώνιος Αθηνών, «ο Αυθεντικός»

Ο Μαραθώνιος Αθηνών, “ο Αυθεντικός” δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για λίγους, μια σκληρή διαδρομή 42.195 μέτρων. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Μαραθώνιος Αθηνών, “ο Αυθεντικός” είναι η γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Αποτελεί μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης, τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ.

Όπως κάθε χρόνο, κάθε 2η Κυριακή του Νοέμβρη, έτσι και φέτος γίνεται στην Αθήνα ένα από τα μεγαλύτερα, εάν όχι το μεγαλύτερο, σε μέγεθος, κύρος, κοινωνική συμμετοχή, κρατική υποστήριξη και μιντιακή αποδοχή αθλητικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός της χρονιάς: ο Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός (ΑΜΑ).

Με πάνω από 43.000 δρομείς σε όλους τους αγώνες και 80.000 φιλάθλους, έτσι και φέτος η διοργάνωση υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις. Το Παναθηναικό Στάδιο έχει ήδη φορέσει τα καλά του και αναμένει αυτή τη μεγάλη γιορτή!

 

Event Details