Κανό-Καγιάκ στη σκιά του Ολύμπου

Καγιάκ είναι η χρήση του για την μετακίνηση σε νερό. Διακρίνεται από κανό από την θέση του κοπηλάτη και τον αριθμό των λεπίδων στο κουπί. Ένα καγιάκ είναι ένα χαμηλό κανό σαν βάρκα στο οποίο ο κωπηλάτης κάθεται στραμμένος προς τα εμπρός, τα πόδια μπροστά, χρησιμοποιώντας ένα διπλό κουπί για να τραβήξει μπροστά-πίσω από τη μία πλευρά και στη συνέχεια το άλλο στην περιστροφή . Τα περισσότερα καγιάκ έχουν κλειστά καταστρώματα, αν και τα ανοιχτά και φουσκωτά καγιάκ είναι σε αυξανόμενη δημοτικότητα.

Η Όσσα είναι ένα βουνό στη Θεσσαλία, γνωστή με το όνομα Κίσσαβος. Βρίσκεται στα βορειοανατολικά του νομού Λάρισας απέναντι από τον Όλυμπο με μέγιστο ύψος 1,978m (Προφήτη Ηλία). Το βουνό χωρίζεται σε δύο μέρη από μια κοιλάδα που ονομάζεται από το βορρά “Grand Canyon” και το νότο “Big Stream».

Κοντά στον Όλυμπο καθένας μπορεί να κάνει θαλάσσιο καγιάκ στην ακτή, που φημίζεται για τα κρυστάλλινα νερά της. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές που εκτείνεται κατά μήκος, κόλποι και ορμίσκοι, αμμώδεις και βοτσαλωτές παραλίες, παράκτιες σπηλιές με απόκρημνα βράχια.

Έχουμε τη συνάντησή μας από τις 08:00 για να ξεκινήσουμε την εκδρομή μας προς το Λιμάνι του Στομίου. Εάν μένετε σε κάποιο κοντινό ξενοδοχείο μπορούμε να σας παραλάβουμε κατόπιν αιτήματος. Αφού ετοιμάσουμε τον εξοπλισμό και δοθούν οι οδηγίες ασφάλειας επιβιβαζόμαστε στα μονοθέσια (sit-on-top) καγιάκ. Ακολουθούμε μία πορεία στην παράκτια βραχώδη ζώνη με την πρώτη μας επίσκεψη στην φυσική Λιμνοθάλασσα για κολύμπι και εξερεύνηση. Συνεχίζοντας προς το μυστικό πέρασμα για τις βουτιές δεν ξεχνάμε να επισκεφτούμε την μικρή Θαλάσσια σπηλιά της περιοχής. Μια σύντομη στάση σε κοντινή παραλία θα μας ξεκουράσει και το σνακ θα σας κρατήσει δυνατούς για την επιστροφή.

Σας παρέχουμεΚαθοδήγηση με έναν έμπειρο οδηγό. Πλήρη τεχνικό και εξοπλισμό ασφαλείας. Μεταφορά, φωτογραφίες και βίντεο. Χυμό, σνακ και νερό.

Θα πρέπει να έχετε τα ακόλουθα: Μαγιό, Αθλητικά παπούτσια, Πετσέτα, Αντιηλιακή προστασία

Απαιτήσεις: Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες άνω των 12 ετών και για τα άτομα

με καλή ψυχική και φυσική κατάσταση. Γονική συναίνεση είναι απαραίτητη για ανηλίκους κάτω των 18 ετών. Απαραίτητες γνώσεις στην κολύμβηση. Ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών είναι 4 και το μέγιστο 10.

Διάρκεια δραστηριότητας: 6 Ώρες

Περίοδος δραστηριότητας: Μάιο έως Σεπτέμβριο

Κανονικό
Αγορά | 70 €

Από Μάιο έως Σεπτέμβριο

Εγγύηση απο TicketMaster

Προπώληση εισιτηρίων Γερμανός

Ελάχιστος αριθμός: 4Booking.com

Event Details