Λίμνη Δόξα

Ο αγώνας στη Λίμνη Δόξα, είναι πλέον θεσμός..

Μεταφερόμαστε σε ένα συγκλονιστικό τοπίο, στην Ορεινή Κορινθία, ανάμεσα στη Ζήρεια και το Χελμό,  μόλις δύο ώρες από την Αθήνα. Πνιγμένη μέσα στα έλατα σε υψόμετρο περίπου 900 μέτρα, θα φιλοξενήσει ένα ακόμα Sprint απόστασης τρίαθλο, στα κρυστάλλινα νερά και τον περιμετρικά ασφάλτινο δρόμο της που μας φέρνει εικόνες από αγώνες ποδηλασίας στις  Άλπεις.

Η εκκίνηση δίνεται το απόγευμα του Σαββάτου . Μία εμπειρία για όλους, από τον αρχάριο μέχρι και τον πιο έμπειρο τριαθλητή, σε ατομικές και ομαδικές κατηγορίες,

Το φυσικό καταπράσινο περιβάλλον της είναι η απόλυτη τριαθλητική εκδρομή για όλη την οικογένεια.

H Transition Sports είναι η εξέλιξη του προσωπικού μας πάθους για τον αθλητισμό σε επίσημο διοργανωτή αγώνων.

Με εμπειρία 10 ετών, η Transition Sports έχει διοργανώσει ποικιλία αγώνων μεταξύ των οποίων και πανελλήνια πρωταθλήματα διάθλου και τριάθλου στο παρελθόν.

Μέχρι σήμερα συνεχίζεται η προσπάθεια μας να φτάσει η ιδέα των multisports σε περισσότερο κόσμο μέσα από τη διοργάνωση αγώνων, και η προσέλκυση του κόσμου σε ένα τρόπο ζωής που προβάλλει την υγεία, την ελευθερία και την εξέλιξη του κάθε ατόμου σωματικά και ψυχικά.

Ενώνοντας τους αθλητές με τη φύση η Transition Sports προσκαλεί τους συμμετέχοντες σε ένα ταξίδι εξερεύνησης των προσωπικών τους δυνατοτήτων. Μέσα από αγώνες που δίνουν έμφαση στην ασφάλεια, τη διαφάνεια, και την άψογη διεξαγωγή στόχος μας είναι να χαρίζουμε στους αθλητές την πιο αυθεντική εμπειρία αγώνων που συνδυάζουν το κολύμπι, το ποδήλατο και το τρέξιμο.

 Booking.com

Event Details