Κέρκυρα Events

Yachthop Sailing (Kέρκυρα)
Showing
Απρίλιος 1, 2018
Κέρκυρα
Μέσω της εκδρομής που προσφέρει το Yachthop, θα απολαύσετε τη μοναδική θέα που προσφέρει το νησί, μέσα από ένα ολοήμερο ιστιοπλοϊκό ταξίδι, μια πραγματική εμπειρία σε ένα ξύλινο ιστιοπλοϊκό! Είμαστε σίγουροι πως το πλήρωμα θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας
Tropical Watersports
Showing
Αν υπάρχει ένα ιδανικό μέρος στην Κέρκυρα για watersports, τότε αυτό είναι το Tropical Watersports στην πανέμορφη παραλία Γαρδένος! Εδώ μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε δραστηριότητα επιθυμείτε, όπως SUP, kayak, να νοικιάσετε θαλάσσιο ποδήλατο για μια οικογενειακή βόλτα ή και ακόμα να μάθετε windsurf μέσα σε μόλις λίγα μαθήματα!
Dassia Ski Club
Showing
Μάιος 1, 2018
Κέρκυρα
Εάν το παιχνίδι στα κύματα της θάλασσας δεν είναι αρκετό για να απογειώσει την καλοκαιρινή σας διάθεση, τότε μπορείτε να πετάξετε ψηλά με το αλεξίπτωτο στο Dassia Ski Club!
Hercules Marine Activities
Showing
Ιούνιος 1, 2018
Κέρκυρα
Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δώσεις επιπλέν ώθηση στις διακοπές σου είναι η κατάδυση με το Hercules Marine Activities
Dive Easy Corfu
Showing
Απρίλιος 1, 2018
Κέρκυρα
Αν ψάχνεις μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψεις νέους κόσμους, να κάνεις καινούργιους φίλους και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές, το Dive Easy Corfu είναι αυτό που ψάχνεις!
Scubanauts Diving Center
Showing
Ιούνιος 1, 2018
Κέρκυρα
Το καταδυτικό κέντρο Scubanauts Diving Center σας καλωσορίζει στο γαλαζοπράσινο νησί της Κέρκυρας! Ζήστε μοναδικές εμπειρίες και εξερευνήστε τον υποβρύχιο κόσμο του Ιονίου πελάγους καταδυόμενοι στα γεμάτα ζωή καταγάλανα νερά!
Corfu Golf Club
Στην καρδιά του νησιού της Κέρκυρας δεσπόζει ένα πραγματικό στολίδι της περιοχής και όχι μόνο, το Corfu Golf Club
Articles Categories
0