Αλεξίπτωτο πλαγιάς στον Όλυμπο

Η πιο εύκολη με γρήγορη πρόσβαση αλλά και ταυτόχρονα η πιο όμορφη και διασκεδαστική βρίσκετε λίγα χιλιόμετρα από την Ολυμπιακή Ριβιέρα κοντά στην περιοχή του Πλαταμώνα. Στον Παλαιό Παντελεήμονα μέσα σε ένα δασάκι από καστανιές και απίθανη θέα αφενός προς τον μυθικό βουνό του Ολύμπου και αφετέρου προς τις υπέροχες παραλίες του Νομού Πιερίας θα κατευθυνθούμε για να ετοιμαστούμε για την απογείωσή μας. Στη διάρκεια της πτήσης πετάμε πάνω από το γραφικό χωριό του Π. Παντελεήμονα και συνεχίζοντας πάνω από τις πλαγιές του κάτω Ολύμπου φτάνουμε πάνω από την παραλία του Παντελεήμονα. Η θέα πάνω από το Κάστρο του Πλαταμώνα είναι μοναδική αφού συνδυάζει το ατελείωτο γαλάζιο της θάλασσας με το βαθύ πράσινο του Ολύμπου και τον πέτρινο βράχο του κάστρου. Η προσγείωση στην αμμουδιά είναι θεαματική με τα βλέμματα πάνω μας δίπλα ακριβώς στο κύμα κάτω από το κάστρο.

Πληροφορίες πτήσεις: Η διάρκεια πτήσης είναι 10-20 λεπτά με υψομετρική διαφορά 600μ.

Ώρα και τόπος συνάντησης: Κάστρο του Πλαταμώνα καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας.

Προσφέρουμε: Καθοδήγηση με έναν έμπειρο οδηγό βουνού. Πλήρη τεχνικό και εξοπλισμό ασφαλείας . Μεταφορά, φωτογραφίες και βίντεο.

Απαιτήσεις: Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες άνω των 10 ετών και για άτομα με άριστη ψυχική και φυσική κατάσταση. Γονική συναίνεση απαιτείται για ανηλίκους κάτω των 18 ετών.

Περίοδος δραστηριότητας: Όλο τον χρόνο.

 

Leave a Comment
Event Details
More Events