B2Run Athens

Το B2Run Athens, ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός αγώνας δρόμου αποκλειστικά για εταιρείες, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα από την ΕΥΖΗΝ Greece. Την Πέμπτη 10.10.2019 στις 17:30 σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος δίνει ραντεβού στο ΟΑΚΑ, σε ένα μοναδικό Corporate Running Party 5χλμ με δυνατή μουσική, μπύρες και street food.

Η EY ZHN Greece από το 1991 σχεδιάζει ταξίδια, συνέδρια και εκδηλώσεις για ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό κοινό, το ανθρώπινο δυναμικό κάθε επιχείρησης. Τον Απρίλιο του 2019 η ΕΥ ΖΗΝ Greece διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον πρώτο τριαθλητικό IRONMAN®70.3® Greece, Costa Navarino , τον μεγαλύτερο αγώνα τριάθλου στην Ελλάδα, με 1500 συμμετοχές αθλητών από 61 χώρες του κόσμου.

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μεγαλύτερο corporate running party της Ευρώπης, το B2RUN Athens, ένα δρομικό εταιρικό after work party, που θα γίνει καθημερινή απόγευμα, μετά το γραφείο, στο ΟΑΚΑ. Το B2RUN πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε 45 Ευρωπαϊκές πόλεις με περισσότερες από 230.000 συμμετοχές, από εταιρείες που στρέφονται στον αθλητισμό ως μέσο σύσφιξης των σχέσεων των εργαζομένων τους.

Στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή, η ψυχαγωγία, η παρακίνηση, η συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα, η αλληλοϋποστήριξη και η δημιουργία δεσμών μεταξύ υπαλλήλων αλλά και εταιριών. Η ομαδική συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού κάθε επιχείρησης σε ένα τέτοιο δρομικό γεγονός, που ακολουθείται από ένα μεγάλο πάρτι, είναι το event που όλες οι εταιρίες περιμένανε!

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις πλέον πιστεύουν πως η συμμετοχή των εργαζομένων τους σε αθλητικές διοργανώσεις συμβάλλει στην αύξηση της συγκέντρωσης και της παραγωγικότητάς τους, στη βελτίωση της απόδοσης και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, στη σύσφιξη των σχέσεων στην καλύτερη διάθεση και στη διαύγεια της σκέψης, στη μείωση του στρες και στην αποτελεσματικότερη διαχείριση καταστάσεων «κρίσης», στην επίτευξη στόχων και φυσικά στην καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σύμφωνα με τις έρευνες άλλωστε, για κάθε 1€ που επενδύεται σε προγράμματα εταιρικής άσκησης/αθλητισμού, εξοικονομούνται 3€ από έξοδα νοσηλείας και μειώνονται 12 – 36% οι άδειες ασθένειας και περιορίζονται τα αντίστοιχα έξοδα που απορρέουν κατά 34%.

Ενδεικτικά, οι βραβεύσεις θα έχουν πλήθος κατηγοριών: Η πιο fit ομάδα <40 ατόμων (Avg. Pace της ομάδας), η πιο fit ομάδα 41-100 άτομα (Avg. Pace της ομάδας), η πιο fit ομάδα >100 άτομα (Avg. Pace της ομάδας), οι 3 πολυπληθέστερες ομάδες, ο πιο μεγάλος ηλικιακά δρομέας, η πιο μεγάλη ηλικιακά δρομέας, οι 3 πιο δημιουργικές ομάδες (διαγωνισμός πρωτότυπου running T-shirt), η πιο γρήγορη γυναικεία ομάδα (προσθήκη χρόνων 4 πιο γρήγορων γυναικών κάθε ομάδας), η πιο γρήγορη ανδρική ομάδα (προσθήκη χρόνων 4 πιο γρήγορων ανδρών κάθε ομάδας), η πιο γρήγορη γυναίκα, ο πιο γρήγορος άνδρας, η/ο πιο γρήγορη/-ος CEO, η/ο πιο γρήγορη/-ος HR manager, το πιο γρήγορο EC member (πλην CEO και HR), η/ο πιο γρήγορη/-ος Team Captain (ο διοργανωτής της εταιρικής ομάδας), το πιο γρήγορο τμήμα (Avg. Pace τμημάτων) και άλλες βραβεύσεις.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα κεφάτο πάρτι με μουσική, μπύρες και street food και φυσικά το «κλείσιμο» μελλοντικών συνεργασιών, μιας και οι ενδορφίνες θα ρέουν άφθονες!

Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές >> >> >> www.b2run.gr

Για τους συμμετέχοντες των εταιρειών που δεν διαθέτουν περίπτερο ή reserved space υπάρχει η πρόβλεψη για φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων.

Κάθε δρομέας θα πρέπει να έχει τοποθετήσει όλα τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα στην τσάντα που θα του δοθεί από τη διοργάνωση και πάνω σε αυτήν να κολλήσει το sticker με τον αριθμό που θα βρει μέσα στον φάκελο συμμετοχής του πριν την παραδώσει. Η παραλαβή των προσωπικών αντικειμένων μετά τη λήξη του αγώνα θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με επίδειξη του BIB number (αριθμός συμμετοχής).

Για λόγους ασφαλείας σας παρακαλούμε να αποφύγετε να έχετε μαζί σας τιμαλφή και αντικείμενα μεγάλης οικονομικής ή συναισθηματικής αξίας. Σε περίπτωση απώλειας αυτών, η διοργάνωση απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της διαδρομής δεν θα συνιστούσαμε τη συμμετοχή σε άτομα που κάνουν χρήση αναπηρικών αμαξιδίων. Στο Β2Run, όμως, πιστεύουμε σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών για όλους κι έτσι υπάρχει η δυνατότητα τα άτομα αυτά να συμμετάσχουν εκτός συναγωνισμού σε ένα μόνο τμήμα της διαδρομής τερματίζοντας κανονικά μέσα στο Στάδιο. Στην περίπτωση αυτή, θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως προκειμένου να γίνει από πλευράς μας η απαραίτητη πρόβλεψη για την ημέρα του αγώνα. Εάν, ωστόσο, κάποιος επιθυμεί να συμμετάσχει κανονικά σε ολόκληρη τη διαδρομή, αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν επικοινωνίας με τη διοργάνωση πριν την ημερομηνία ολοκλήρωσης των εγγραφών.

Το B2Run Greece είναι μια μεγάλη γιορτή ευεξίας ανοιχτή για όλους όσους εργάζονται ή συνεργάζονται με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Επομένως, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός! Σας περιμένουμε όλες και όλους να τρέξουμε μαζί σαν μια παρέα!

Ωστόσο, για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών, η χρήση ποδηλάτων ή πατινιών καθώς και η συμμετοχή των τετράποδων φίλων μας. Μπορούν κάλλιστα όμως να σας περιμένουν συνοδευόμενοι στον τερματισμό με προϋπόθεση να έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τον νόμο.

Τέλος, δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή σε δρομείς που δεν φέρουν BIB number σε εμφανές σημείο ή σε ομάδες που δεν έχουν εξοφλήσει το αντίτιμο της συμμετοχής τους.

Για λόγους ομαλής διεξαγωγής του αγώνα, η ακύρωση συμμετοχής επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη ιατρικής βεβαίωσης, η οποία θα πρέπει να αφορά τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει ο Captain της ομάδας να μας αποστείλει ηλεκτρονικά αντίγραφο αυτής το αργότερο 2 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα προκειμένου να επιστραφεί κατόπιν το αντίτιμο της συμμετοχής. Σε αντίθετη περίπτωση, η επιστροφή χρημάτων δυστυχώς δεν είναι εφικτή.

Σε περίπτωση που κάποια /-ος συμμετέχουσα/ -ων δεν μπορεί να παρευρεθεί την ημέρα εκείνη, μπορεί αν θέλει να μεταφέρει τη συμμετοχή της/του σε κάποια/ -ον συνάδελφό της/του προκειμένου να συμμετάσχει εκείνη/-ος στη θέση της/του. Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση της διοργάνωσης τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν, προκειμένου να καταχωρηθούν τα σωστά στοιχεία συμμετέχουσας/-οντα και να διασφαλιστεί η ακρίβεια των τελικών αποτελεσμάτων του αγώνα.

Από 34
Από 34€
Leave a Comment
Event Details
Sponsors
More Events