Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας δεν είναι απλά ένα αθλητικό γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Λάρνακας και το δευτέρο μαζικότερο event στην Κύπρο.

Η εταιρεία διοργάνωσης αγώνων και εκδηλώσεων Events Specialists διοργανώνει και προκηρύσσει, σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας και την έγκριση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου, τη 4η Αθλητική Διοργάνωση: Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας την Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δημόσια οδό και περιλαμβάνουν: Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο δρόμο, Αγώνα Δρόμου 10χλμ, Αγώνα Δρόμου 5χλμ και Αγώνα Δρόμου 1χλμ.

Αφετηρία – Τερματισμός

Οι διαδρομές του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου έχουν αφετηρία τον οριοθετημένο χώρο μπροστά στο Κτίριο του Δημαρχείου, παραλία Φοινικούδων (1η Αψίδα Εκκίνησης/Τερματισμού).

Οι διαδρομές του Αγώνα Δρόμου 10χλμ, 5χλμ & 1χλμ έχουν αφετηρία τον οριοθετημένο χώρο μπροστά στο Κτίριο του Δημαρχείο, παραλία Φοινικούδων (2<sup>η</sup> Αψίδα).

Όλες οι διαδρομές έχουν τερματισμό στον οριοθετημένο χώρο μπροστά στο Κτίριο του Δημαρχείο, παραλία Φοινικούδων (1η Αψίδα/ Αψίδα τερματισμού).

Κάθε αγώνας απευθύνεται και στο ανάλογο ηλικιακό γκρουπ.

Πρόκειται για ένα μοναδικό event που δοκιμάζει τα όρια της αντοχής των αθλητών, ενώ παράλληλα κάθε χρόνο συγκεντρώνει και τα βλέματα αθλητών από όλο τον κόσμο. Με περισσότερους από 10.000 διαγωνιζόμενους σε όλες τις κατηγορίες, ο Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας σκοπεύει να γίνει θεσμός στην αθλητική ζωή της Κύπρου.

Τιμή ανά άτομο
Από 20€
Photos
Leave a Comment
Event Details
Sponsors
More Events
Δεκέμβριος 8, 2019
Σεπτέμβριος 20, 2020
Απρίλιος 5, 2020
Οκτώβριος 24, 2020