Liquid Bungy

Θες να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία κάνοντας bungy jumping σε έναν από τους σημαντικότερους, εάν όχι τον σημαντικότερο, προορισμούς για bungy jumping από γέφυρα στην Ευρώπη;

Liquid bungy λοιπόν στην γέφυρα της Αράδαινας 138 μέτρων στα Χανιά της Κρήτης!

Η Γέφυρα της Αράδαινας, ύψους 138 μέτρων, βρίσκετε στον νομό Χανίων της Κρήτης στον δήμο Σφακίων και αποτελεί την υψηλότερη γέφυρα για άλματα με ελαστικό σχοινί bungy jumping στην Ελλάδα και την δεύτερη στην Ευρώπη. Το 1999 η Liquid Bungy πραγματοποίησε στην γέφυρα της Αράδαινας τα πρώτα άλματα, τα οποία αποτέλεσαν και το Βαλκανικό ρεκόρ πτώσης, και από το έτος 2000 ξεκίνησε την οργάνωση αλμάτων για το κοινό από όλο τον κόσμο!

Τα άλματα στην γέφυρα της Αράδαινας ξεκινάνε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου και συνεχίζονται μέχρι και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Για τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο τα άλματα διοργανώνονται αποκλειστικά με προκρατήσεις.

Για ομάδες άνω των δέκα ατόμων η Liquid Bungy διοργανώνει άλματα οποιαδήποτε ημέρα και ημερομηνία του έτους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά και safety standards

 • Η Γέφυρα είναι στρατιωτικού τύπου beley ύψους 138 μέτρων όπου ανέχει την διέλευση φορτίου κλάσεως 30t κατά DIN.1072 η οποία ενώνει τις δύο πλευρές του φαραγγιού της Αράδαινας.
 • Η κατασκευή και εγκατάσταση της μεταλλικής πλατφόρμας από όπου πραγματοποιούνται τα άλματα έχει βεβαίωση τεχνικής έκθεσης στατικής επίλυσης και έχει επιθεωρηθεί και πιστοποιηθεί με TUV από την TUV HELLAS – TUV NORD με αριθμό πιστοποίησης ασφαλείας 1402/06.
 • Όλοι οι άλτες που συμμετάσχουν είναι ασφαλισμένοι με συμβόλαιο γενικής αστικής ευθύνης σε ασφαλιστική εταιρία.
 • Η διοργάνωση των αλμάτων καθώς και η λειτουργία του bungy site της Αράδαινας γίνετε με βάση τον διεθνή κώδικα πρακτικής ασφάλειας AS/NZS 5848:2000 Code of practice for bungy jumping.
 • Τα στελέχη και οι jump masters της Liquid Bungy είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές CPR/BLS/First Aid – Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και πρώτων βοηθειών από τον επίσημο διεθνή φορέα EFR emergency first response, και διοργανώνουν ανοιχτά πιστοποιημένα σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο, και πιστοποιημένοι εναερίτες παντός περιβάλλοντος εργασίας 1ου επιπέδου.

Όροι συμμετοχής

 • Εμπειρία στα άλματα δεν είναι απαραίτητη
 • Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα ρούχα ή εξοπλισμός
 • Οι κρατήσεις συνίσταντο αλλά δεν είναι απαραίτητες
 • Οι πελάτες παρακαλούνται όπως αναφέρουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας

Ιατρικοί όροι

Οι παρακάτω παθήσεις μπορεί να αποβούν επιζήμιες σε συνδυασμό με το άλμα:

 1. Υψηλή αρτηριακή πίεση
 2. Καρδιακές παθήσεις
 3. Επιληψία
 4. Εγκυμοσύνη
 5. Δερματικές ευαισθησίες
 6. Νευρολογικές δυσλειτουργίες
 7. Σκελετικές δυσλειτουργίες/εξαρθρώσεις
 8. Διαβήτης
 9. Άσθμα
 10. Προσθετικά μέλη
 11. Πανικός / Κρίσεις άγχους
 12. Πρόσφατα διαστρέμματα/μυϊκούς τραυματισμούς
Άλκης Φακίρης
ΙΔΡΥΤΗΣ OUTDOOR-ACTIVITIES.GR
Ο Άλκης είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Αθλητικό Management. Με προυπηρεσία στο αθλητικό marketing αλλά και σε επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες.
Brave Solo
77,00

Jumping on your own
or with your favourite toy

Custom?
22€

Jump in Group?

Ελαφονήσι


Ελαφονήσι


Βοτανικό Πάρκο & Κήποι Κρήτης


Βοτανικό Πάρκο & Κήποι Κρήτης


Φαράγγι Σαμαριάς


Φαράγγι Σαμαριάς

Leave a Comment
Event Details