Μαραθώνιος Λευκωσίας

Μαραθώνιος Λευκωσίας

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός RuNicosia σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Παγκύπρια (Γ.Σ.Π.) και την εταιρεία διοργάνωσης αγώνων Nicosia Marathon Series Ltd, διοργανώνει και προκηρύσσει, υπό την αιγίδα του Εξωτερικών Δρ. Νίκου Χριστοδουλίδη και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (Κ.Ο.Ε.Α.Σ.) τον αγώνα με την ονομασία Μαραθώνιος Λευκωσίας 2020 την Κυριακή 16η Φεβρουαρίου 2020.

Ο Μαραθώνιος Λευκωσίας, που θα διεξαχθεί σε δημόσια οδό και θα περιέλθει τις κυριότερες οδούς της Λευκωσίας περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, δέκα και πέντε χιλιομέτρων ως και τον αγώνα RunCorporate (ομαδικό/εταιρικό αγώνισμα 5 χιλιομέτρων). Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με βάση τους διεθνείς κανονισμούς υπό την εποπτεία κριτών και χρονομετρών της Κ.Ο.Ε.Α.Σ.
Ο αγώνας τρεξίματος περιλαμβάνεται στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Καλεντάρι της IAAF.

Μαραθώνιος Λευκωσίας

Ένας δρόμος 42,195 μέτρων για αυτούς που είναι διαθετημένοι να τρέξουν μακριά και που θα προσφέρει έντονες στιγμές συγκίνησης στους θαρραλέους δρομείς που θα τα διανύσουν.

Οι δρομείς προτιμητέο να βρίσκονται στην γραμμή εκκίνησης 60 λεπτά πριν την εκκίνηση. Στην διαδρομή υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού περίπου ανά τρία χιλιόμετρα στα οποία θα προσφέρονται νερό, energy gels, ηλεκτρολύτες και φρούτα, ενώ στην γραμμή τερματισμού θα προσφέρονται νερό, φρούτα και ηλεκτρολύτες.

Στο τέλος της διαδρομής οι δρομείς θα παραλάβουν το μετάλλιο τους, ενώ σε ειδικά διαρρυθμισμένο χώρο θα υπάρχουν στην διάθεση τους θα υπάρχουν φυσιοθεραπευτές για φυσιοθεραπευτικό μασάζ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. 

Τιμή ανά άτομο
Από 14€
Photos
Leave a Comment
Event Details
Sponsors
More Events
Δεκέμβριος 8, 2019
Σεπτέμβριος 20, 2020
Απρίλιος 5, 2020
Οκτώβριος 24, 2020