Naxos Mountain Challenge 2020

Naxos Mountain Challenge 2020
To Naxos Mountain Challenge 2020 αναβαθμίζεται και πλέον εκτός από τον ποδηλατικό αγώνα, θα υπάρχει αγώνας ορεινού τρεξίματος άλλα και πεζοπορία.
Μαζί με τον ποδηλατικό αγώνα της Κυριακής, προσθέτει και άλλη μια ημέρα για τους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος προσφέροντας πλέον διαδρομές για μικρούς άλλα και για μεγάλους. Το Σαγκρί της Νάξου έχει ιστορία που χάνεται στα βάθη των χιλιετών με πολιτιστικό και μνημειακό πλούτο. Η περιοχή είναι γνωστή για τις βυζαντινές εκκλησίες, το φημισμένο μοναστήρι του Αγίου Ελευθερίου, και τον εκπληκτικό αρχαιολογικό χώρο του Ναού της Δήμητρας και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε την ιστορία τους μεσώ μιας πεζοπορίας που θα γίνει παράλληλα με τους αγώνες!
Naxos Mountain Challenge 2020
Πιο αναλυτικά, το Naxos Mountain Challenge 2020 θαπεριλαμβάνει τις κλασικές διαδρομές ποδηλάτου, όπως μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:
  • Fun Race 6χλμ
  • Διαδρομή 16,5χλμ
  • Διαδρομή 33χλμ

Παράλληλα μέσα στο Σαβ/κο θα διεξαχθούν αγώνες τρεξίματος και πεζοπορίας, φέρνοντας τους διαγωνιζόμενους πιο κοντά στις φυσικές ομορφιές της Νάξου.

Όλα αυτά έχουν προγραμματιστεί για τις 18 και 19 Απριλίου 2020, ωστόσο μέχρι τότε… μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες!

Τιμή ανά άτομο
Από 8€
Photos
Leave a Comment
Event Details
Sponsors
More Events
Δεκέμβριος 8, 2019
Σεπτέμβριος 20, 2020
Απρίλιος 5, 2020
Οκτώβριος 24, 2020