OPAP Limassol Marathon

OPAP Limassol Marathon

Πώς θα σας φαινόταν να τρέχετε παραλιακά στην Κύπρο, έχοντας σαν θέα τα μοναδικά νερά της Μεσογείου και απολαμβάνοντας έναν επίπεδο και γρήγορο μαραθώνιο όπως τον OPAP Limassol Marathon;

Ο OPAP Limassol Marathon GSO είναι ο επίσημος μαραθώνιος της Κύπρου και πιστροποιημένος από τους διεθνείς οργανισμούς AIMS and IAAF. Η Λεμεσός βρίσκεται στη νότια ακτογραμμή της Κύπρου, δίνοντας σε κάθε διαγωνιζόμενο την ευκαιρία να απολαύσει μια μαγική διαδρομή με εκπληκτικής ομορφιάς τοπία.

Ο OPAP Limassol Marathon GSO είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό αθλητικό event, είναι μια εμπειρία τρεξίματος όπου οι ανάγκες των συμμετεχόντων είναι στην πρώτη γραμμή. Είναι μια γιορτή για τους αθλητές που λαμβάνουν μέρος, ανεξαρτήτου απόστασης και ηλικίας!

Ο αγώνας είναι κατα κύριο λόγο μια ένδειξη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Είναι μια πηγή αξιών και αλληλεγγύης. Είναι μια γιορτή της χαράς και της φιλίας.

OPAP Limassol Marathon

Πρόκειται ουσιαστικά για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην Κύπρο και λαμβάνει χώρα σε μια μοναδική τοποθεσία. Η διαδρομή είναι επίπεδη, γρήγορη και ευθεία και αποτελείται από 2 στροφές των 21χλμ. Το μέγιστο υψόμετρο είναι τα 18 μέτρα, ενώ με τις συνθήκες που επικρατούν, δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές να πετύχουν προχωπικά ρεκόρ και να απολαύσουν την μαγευτική θέα.

Ο OPAP Limassol Marathon GSO είναι ένας μοναδικός αγώνας, που προσφέρει διάφορες διαδρομές στους συμμετέχοντες, ανάλογα το επίπεδο προετοιμασίας τους. Πέρα από τον κλασικό μαραθώνιο, υπάρχει και η διαδρομή του ημιμαραθωνίου, τα 10χλμ τρέξιμο, τα 5χλμ και τα 5χλμ Corporate Team Race. Όλοι οι αγώνες προσφέρουν μια ανεπανάληπτη αθλητική εμπειρία για όλες τις ηλικίες. Οι αγώνες κάθε χρόνο αγκαλιάζονται από χιλιάδες συμμετέχοντες και θεατές. Ακόμα και επισκέπτες από το εξωτερικό έρχονται κάθε χρόνο στην Κύπρο για τον συγκεκριμένο αγώνα είτε για να συμμετάσχουν είτε για να γίνουν ένα με τους συμμετέχοντες αυτής της μοναδικής διοργάνωσης.

Μην χάσετε την ευκαιρία λοιπόν να έρθετε στη Λεμεσό και να λάβετε μέρος σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού!

Τιμή ανά άτομο
Από 26€
Photos
Leave a Comment
Event Details
Sponsors
More Events
Δεκέμβριος 8, 2019
Σεπτέμβριος 20, 2020
Απρίλιος 5, 2020
Οκτώβριος 24, 2020