Ορεινή ποδηλασία στον Όλυμπο

Ορεινή Ποδηλασία στον Όλυμπο! Το μοναδικό περιβάλλον είναι πλούσιο σε δρυς, έλατα και πεύκα. Οι φυσικές πηγές και η λίμνη του βουνού περιμένουν να εξερευνήσουν στο υψηλότερο σημείο της περιοδείας μας. Το τοπίο, το μονοπάτι, τα περασμένα παραδοσιακά χωριά συμπληρώνουν τον τελικό μας προορισμό.

Η συνάντησή μας είναι από τις 08:30 για να ξεκινήσουμε την περιοδεία μας. Εάν μένετε κοντά μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε μεταφορά κατόπιν αιτήματος. Μετά από 1 ώρα οδήγησης, φτάνουμε στο σημείο εκκίνησης. Ακολουθούμε μια διαδρομή 12 χλμ κυκλική ή διάσχιση με επίκεντρο την Λίμνη στα 1350μ. υψόμετρο. Ανάλογα με τις δυνατότητές μας προσαρμοζόμαστε.

 

Θα απολαύσουμε 3 ώρες ποδηλασίας στο υπέροχο τοπίο προς τη λίμνη σε ένα πλούσιο δάσος από έλατα, δρυς και πεύκα. Εκεί θα πάρουμε τις ανάσες μας, θα τραβήξουμε φωτογραφίες και θα προετοιμαστούν για την επιστροφή μας.

Αυτή η δραστηριότητα είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες αλλά και για ανηλίκους από 12 έως 18 ετών. Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για τα παιδιά τους με την παρουσία τους ή με υπεύθυνη δήλωση. Η διάρκεια της δραστηριότητας είναι 4 ώρες.

- Καθοδήγηση ασφαλείας με έμπειρο οδηγό βουνού
- Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο σας
- Πλήρη εξοπλισμός ασφαλείας
- Λήψη φωτογραφιών και βίντεο
- Ποδήλατο

- Μικρό σακίδιο
- Αδιάβροχο ή αντιανεμικό μπουφάν
- Σνακ και νερό
- Αθλητικά παπούτσια

Τιμή ανά άτομο
Από 70€
Photos
Leave a Comment
Event Details
Sponsors