Πάρκο Περιπέτειας στον Όλυμπο

Ο Όλυμπος είναι επίσημα γνωστός από την ελληνική μυθολογία ως το σπίτι των Δώδεκα ΘεώνΤο σχήμα του δημιουργήθηκε από τη βροχή και τον άνεμοτο οποίο βοήθησε να ανυψώσει ένα απομονωμένο πύργο στο 2918μ (Μύτικας). Μετρά πολλές κορυφές και ένα σχεδόν κυκλικό σχήμαΕίναι αναμφίβολα το πιοδημοφιλές βουνό στην ΕλλάδαΤο εντυπωσιακό ύψοςη μυθική γοητεία και η εύκολη πρόσβαση, αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιάτου κόσμουΟι δρόμοι και τα μονοπάτια που διασχίζουν το βουνό δίνουν την ευκαιρία στους πεζοπόρους και επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τις ποικιλίεςτης χλωρίδας και της πανίδας, αλλά και τη φυσική του ομορφιά.

Έχουμε τη συνάντησή μας από τις 08:00 για να ξεκινήσουμε την εκδρομή μας προς το φαράγγι του Αραπλάκου. Εάν μένετε σε κάποιο κοντινό ξενοδοχείο μπορούμε να σας παραλάβουμε κατόπιν αιτήματος. Αφού ετοιμάσουμε τον εξοπλισμό και δοθούν οι οδηγίες ασφάλειας ξεκινάμε για μια διαφορετική εκδρομή που συνδυάζει τη δραστηριότητα με την απόλαυση στο μαγευτικό φυσικό πάρκο στην καρδιά του Ολύμπου. Ο στόχος μας είναι διασκέδαση με Άλματα, Τσουλήθρα, Via ferrata, ιμάντα ισορροπίας, κλπ. Μια απόλυτη εμπειρία σε μια απόλυτη περιπέτεια σε ένα φυσικό περιβάλλον.

Προσφέρουμε: Καθοδήγηση με έμπειρο οδηγό βουνού. Πλήρης τεχνικός εξοπλισμός και εξοπλισμός ασφαλείας. Μεταφορά, φωτογραφίες και βίντεο.

Θα πρέπει να έχετε τα εξής: Μαγιό, Αθλητικά παπούτσια ή υποδήματα νερού, Πετσέτα, Αντιηλιακή προστασία, Σνακ.

Απαιτήσεις: Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες άνω των 8 ετών και για άτομα με καλή πνευματική και φυσική κατάσταση. Απαιτείται γονική συναίνεση για ανηλίκους κάτω των 18 ετών. Απαραίτητη γνώση κολύμβησης. Ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 4 και ο μέγιστος 10.

Τοποθεσία Αναχώρησης: Νέοι Πόροι, Πιερία

Διάρκεια δραστηριότητας: 3 Ώρες

Περίοδος δραστηριότητας: Ιούνιο έως Σεπτέμβριο

Τιμή ανά άτομο
52,00
Buy Ticket

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4Booking.com

Event Details
0