Περιήγηση στον Κόκκινο βράχο, Όλυμπος

Ο Όλυμπος είναι επίσημα γνωστός από την ελληνική μυθολογία ως το σπίτι των Δώδεκα ΘεώνΤο σχήμα του δημιουργήθηκε από τη βροχή και τον άνεμοτο οποίο βοήθησε να ανυψώσει ένα απομονωμένο πύργο στο 2918μ (Μύτικας). Μετρά πολλές κορυφές και ένα σχεδόν κυκλικό σχήμαΕίναι αναμφίβολα το πιοδημοφιλές βουνό στην ΕλλάδαΤο εντυπωσιακό ύψοςη μυθική γοητεία και η εύκολη πρόσβαση, αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιάτου κόσμουΟι δρόμοι και τα μονοπάτια που διασχίζουν το βουνό δίνουν την ευκαιρία στους πεζοπόρους και επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τις ποικιλίεςτης χλωρίδας και της πανίδας, αλλά και τη φυσική του ομορφιά.

Μία από τις κρυμμένες ομορφιές του Ολύμπου είναι ο καταρράκτης του κόκκινου βράχου. Ένα φυσικό τοπίο ανεπηρέαστο από τις ανθρώπινες παρεμβάσεις περιμένει να εξερευνηθεί. Τα κρύα νερά χάνονται σε μία βαθιά σπηλιά αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια. Οι εκπληκτικοί βράχοι δημιούργησαν τον εντυπωσιακό καταρράκτη αρκετά υψηλό ώστε να μας εκπλήσσει.

Έχουμε τη συνάντησή μας από τις 08:00 για να ξεκινήσουμε την εκδρομή μας προς την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου στο Δίον. Εάν μείνετε σε κάποιο κοντινό ξενοδοχείο, μπορούμε να σας παραλάβουμε κατόπιν αιτήματος. Εκεί θα ετοιμαστούμε για την πεζοπορία μας σε ένα δασικό μονοπάτι με την πρώτη μας στάση στην φυσική πηγή της περιοχής, λίγα μέτρα από τα τρεχούμενα νερά του φαραγγιού. Συνεχίζουμε  ώσπου να φτάσουμε στον καταρράκτη Κόκκινος βράχος. Εκεί θα κολυμπήσουμε στην φυσική πισίνα και θα κάνουμε διάλειμμα για το κολατσιό μας. Επιστροφή από το ίδιο μονοπάτι ώσπου καταλήξουμε για κολύμπι και άλματα σε φυσική πισίνα στην βάση του φαραγγιού Ουρλιά. Η επιστροφή μας είναι μόλις λίγα λεπτά μακριά για να αναχωρήσουμε για τους προορισμούς μας.

Σας παρέχουμε: Σας παρέχουμε καθοδήγηση με έναν έμπειρο οδηγό βουνού, την μεταφορά σας, φωτογραφίες και βίντεο.

Θα πρέπει να έχετε τα ακόλουθα: Κατάλληλα παπούτσια για περπάτημα, Μικρό σακίδιο πλάτης, Σνάκ, Μαγιό, Πετσέτα

Απαιτήσεις: Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Γονική συναίνεση είναι απαραίτητη για ανηλίκους κάτω των 18 ετών. Ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών είναι 6.

Τοποθεσία Αναχώρησης: Νέοι Πόροι, Πιερία

Διάρκεια δραστηριότητας: 4 Ώρες

Περίοδος δραστηριότητας: Όλο τον χρόνο.

Κανονικό
Αγορά | 38 €

Διαθεσιμότητα Όλο τον χρόνο

Εγγύηση απο TicketMaster

Προπώληση εισιτηρίων Γερμανός

Ελάχιστος αριθμός: 6Booking.com

Event Details
0