Πεζοπορία στις φυσικές πισίνες Ολύμπου

Εξερευνήστε τις κρυμμένες ομορφιές στο όρος Όλυμπος. Καταρράκτες, φυσικές πισίνες και νεροτσουλήθρες από τη φύση. Μια περιήγηση διαφυγής τεσσάρων ωρών για κολύμπι και χαλάρωση. Για εκείνους που θα ήθελαν να είναι πιο δραστήριοι, μπορούν να γίνουν μικρά και ψηλά άλματα από τους βραχώδεις βράχους των λιμνοθαλασσών.

Έχουμε τη συνάντησή μας από τις 08:00 για να ξεκινήσουμε την εκδρομή μας προς την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου στο Δίον. Εάν μείνετε σε κάποιο κοντινό ξενοδοχείο, μπορούμε να σας παραλάβουμε κατόπιν αιτήματος. Ξεκινάμε με μια πεζοπορία 25 λεπτών στη βάση του φαραγγιού για να συνεχίσετε στο εκπληκτικό δάσος του Ολύμπου με στάση για μπάνιο και χαλάρωση στη φυσική πισίνα της περιοχής. Μετά την επιστροφή μας από την πρώτη λιμνοθάλασσα, κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα και πάμε εκτός δρόμου σε μια κρυμμένη φυσική πισίνα του Αραπλάκου, όπου γνωρίζουν μόνο ντόπιοι και οδηγοί βουνού. Η παραμονή μας στις λιμνοθάλασσες θα ολοκληρωθεί με ένα παραδοσιακό ποτό.

Σας παρέχουμε: Σας παρέχουμε καθοδήγηση με έναν έμπειρο οδηγό βουνού, την μεταφορά σας, παραδοσιακό ποτό. Φωτογραφίες και βίντεο.

Θα πρέπει να έχετε τα ακόλουθα: Κατάλληλα παπούτσια για περπάτημα, Μαγιό, Πετσέτα

Απαιτήσεις: Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Γονική συναίνεση είναι απαραίτητη για ανηλίκους κάτω των 18 ετών. Ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών είναι 6

Τοποθεσία Αναχώρησης: Νέοι Πόροι, Πιερία

Διάρκεια δραστηριότητας: 4 Ώρες

Περίοδος δραστηριότητας: Ιούνιο έως Σεπτέμβριο

Τιμή ανά άτομο
40,00
Buy Ticket

Διαθέσιμο Άμεσα

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 6Booking.com

Event Details
1