Η RUN HIKE δημιουργήθηκε για να προσφέρει υπηρεσίες εναλλακτικού αθλοτουρισμού με γνώμονα τον επαγγελματισμό, την ασφάλεια και την υπευθυνότητα. Εδρεύει στην Θεσσαλονίκη όπου και κυρίως δραστηριοποιείται, σε διαδρομές μαγευτικές στην ιστορική συμπρωτεύουσα.
Από τα ιστορικά Λαδάδικα, την γραφική Άνω Πόλη, το εμπορικό της κέντρο, το λιμάνι, την Παραλία, τον Λευκό Πύργο και την Νέα Παραλία μέχρι το μοναδικό δάσος του Σέιχ Σου, το βουνό του Χορτιάτη και άλλα μοναδικά μέρη στα όμορφα προάστια της που ποικίλουν.
Απευθύνεται σε μεμονωμένα άτομα, παρέες φίλων, οικογένειες, συνεργάτες και εταιρείες, μικρές και μεγάλες ομάδες, με ένα ιδιαίτερα ευέλικτο ωράριο για να μπορείτε να επιλέξετε την διαδρομή που σας ταιριάζει.
Εξερευνήστε μαζί μας μέσα από οργανωμένες περιηγήσεις και δραστηριότητες, την πόλη και την φύση της Θεσσαλονίκης και ζήστε μία αξέχαστη εμπειρία που θα σας συναρπάσει. Ανακαλύψτε τις ομορφιές της πόλης μας, τόσο στο ιστορικό της κέντρο, όσο και στα μονοπάτια της φύσης της, σε θάλασσα, δάσος και βουνό.
Δώστε τον ρυθμό και απολαύστε τρέχοντας ή πεζοπορώντας, την μοναδική ομορφιά της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, μέσα από περιηγήσεις μικρές και μεγάλες, εύκολες, μέτριες και δύσκολες, για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα.
Αναλυτικά η κάθε διαδρομή:
Μια ιδιαίτερη διαδρομή, με ιστορικό ενδιαφέρον. Ξεκινά από την περιοχή Πλατανάκια Πανοράματος, διασχίζει το μονοπάτι του ρέματος του βαθυλλακου και καταλήγει στις Γαλλικές πηγές οι οποίες οικοδομήθηκαν το 1917 από την Γαλλική στρατιά ανατολής. Τα πρώτα 500 μέτρα έχουν έντονη κλίση αλλά το υπόλοιπο κομμάτι είναι ομαλό μονοπάτι στην άκρη του φαραγγιού. Καταρράκτες, σπηλιές, και εκατοντάχρονα οικοδομήματα αναμιγνύονται με την φύση. Το μήκος της είναι 5 χλμ. και 135μ. συνολικής ανόδου.
Βρίσκεται ακριβώς διπλά στο Πανόραμα και κινείται κυρίως σε δασικό δρόμο με μια μικρή εναλλαγή 500 μέτρων οριοθετημένου μονοπατιού. Το μήκος της είναι 5.5χλμ, η συνολική θετική υψομετρική διαφορά είναι 190μ. και το υψόμετρο κυμαίνεται από 240μ. έως 300μ.
Το μεγαλύτερο σε μήκος μονοπάτι του περαστικού δάσους του Σειχ Σου, 8 χιλιομέτρων. Η συνολική άνοδος της διαδρομής αυτής είναι 385μ. γεγονός το οποίο την καθιστά αρκετά δύσκολη. Βέβαια, οι εικόνες της φύσης και η θέα της πόλης αποζημιώνουν τον ενδεχόμενο κόπο.
Running 1-2 persons
42,00
Buy Ticket
Running 3-4 persons
37,00
Buy Ticket
Running 5-6 persons
32,00
Buy Ticket
Running 7-8 persons
27,00
Buy Ticket
Hiking 1-2 persons
37,00
Buy Ticket
Hiking 3-4 persons
32,00
Buy Ticket
Hiking 5-6 persons
32,00
Buy Ticket
Hiking 7-8 persons
21,00
Buy Ticket
Η εκδρομές πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή από 1 έως 8 άτομα
Ορισμός σημείου συνάντησης κατόπιν συννενόησης με τον διοργανωτή, χωρίς έξτρα κόστος
Η δραστηριότητες είναι κατάλληλες για παιδιά άνω των 5 ετών και με τη συνεχή επίβλεψη του γονέα
Δυνατότητα συμμετοχής ΑΜΕΑ χωρίς ιδιαίτερα κινητικά προβλήματα και με τη συνεχή επίβλεψη συνοδού
Κατάλληλα και άνετα παπούτσια Δεύτερα στεγνά ρούχα 500ml νερό Καλή διάθεση
Ο πελάτης έχει δικαίωμα να ακυρώσει τη συμμετοχή του έως και 24 ώρες πριν τη συμφωνημένη ώρα έναρξης των δραστηριοτήτων και να του επιστραφεί ολόκληρο το ποσό που έχει καταβάλει. Σε περίπτωση που το ακυρώσει μέσα στο τελευταίο 24ωρο ή απλά δεν εμφανιστεί στη συμφωνηθείσα ώρα έναρξης των δραστηριοτήτων, του επιστρέφεται το 50% του καταβληθέντος ποσού.Booking.com

Event Details
0