Σαφάρι στον Όλυμπο

Ο Όλυμπος είναι επίσημα γνωστός από την ελληνική μυθολογία ως το σπίτι των Δώδεκα ΘεώνΤο σχήμα του δημιουργήθηκε από τη βροχή και τον άνεμοτο οποίο βοήθησε να ανυψώσει ένα απομονωμένο πύργο στο 2918μ (Μύτικας). Μετρά πολλές κορυφές και ένα σχεδόν κυκλικό σχήμαΕίναι αναμφίβολα το πιοδημοφιλές βουνό στην ΕλλάδαΤο εντυπωσιακό ύψοςη μυθική γοητεία και η εύκολη πρόσβαση, αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιάτου κόσμουΟι δρόμοι και τα μονοπάτια που διασχίζουν το βουνό δίνουν την ευκαιρία στους πεζοπόρους και επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τις ποικιλίεςτης χλωρίδας και της πανίδας, αλλά και τη φυσική του ομορφιά.

Έχουμε τη συνάντησή μας από τις 08:00 για να ξεκινήσουμε την εκδρομή μας προς το Σπήλαιο Βροντού. Εάν μείνετε σε κάποιο κοντινό ξενοδοχείο, μπορούμε να σας παραλάβουμε κατόπιν αιτήματος. Ξεκινάμε με μια πεζοπορία 10 λεπτών για το Κελί της Μάρως για να συνεχίσουμε στην πανοραμική θέα ενός ογκόλιθου. Μετά την επιστροφή μας από το σπήλαιο επισκεπτόμαστε τα Ερείπια και μια Χριστιανική εκκλησία του 17ου αιώνα στην παλιά Βροντού. Συνεχίζουμε σε ψηλά σημεία με πανοραμική θέα στο φαράγγι του Παπά Ρέμα και στις κορυφές του Όλυμπου. Ένα μικρό διάλειμμα στο Καταφύγιο του βουνού στα 1000μ. θα ολοκληρωθεί με ένα παραδοσιακό ποτό. Τέλος επισκεπτόμαστε τους καταρράκτες και τη φυσική πισίνα στην κοντινή περιοχή για κολύμπι και χαλάρωση.

Σας παρέχουμε: Σας παρέχουμε καθοδήγηση με έναν έμπειρο οδηγό βουνού, την μεταφορά σας, καφέ ή τσάι και παραδοσιακό ποτό. Φωτογραφίες και βίντεο.

Θα πρέπει να έχετε τα ακόλουθα: Κατάλληλα παπούτσια για περπάτημα, Μαγιό, Πετσέτα

Απαιτήσεις: Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Γονική συναίνεση είναι απαραίτητη για ανηλίκους κάτω των 18 ετών. Ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών είναι 6.

Τοποθεσία Αναχώρησης: Νέοι Πόροι, Πιερία

Διάρκεια δραστηριότητας: 4 Ώρες

Περίοδος δραστηριότητας: Μάρτιο έως Οκτώβριο

Τιμή ανά άτομο
72,00
Buy Ticket

Διαθεσιμότητα Μάρτιο έως Οκτώβριο

Ελάχιστος αριθμός: 6Booking.com

Event Details
0