The Bridge Experience

 

The Bridge Experience

To The Bridge Experience έρχεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά να προσφέρει σπουδαίο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις το Σαβ/κο 30-31 Μαίου στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Πρόκειται για μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού με την φιλοδοξία να εξελιχθεί σε διοργάνωση παγκοσμίου φήμης. Παράλληλα με τους αγώνες, όλα αυτά τα χρόνια έχουν εφαρμοστεί και κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις, όπως για παράδειγμα οινογευσία, δενδροφύτευση, καθαρισμός παραλίας, εκδρομές στο κάστρο του Ρίου, τη Ναύπακτο, το αρχαιολογικό μουσείο κ.α. Στόχος των διοργανωτών είναι ο αγώνας να αποτελεί ορόσημο για την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει κολυμβητικά αγωνίσματα 1χλμ, 3χλμ αλλά και τον διάπλου Αντιρρίου-Ρίου που θα γίνει για δεύτερη φορά στην ιστορία, μετά την περσινή του μεγάλη απήχηση, αλλά και δρομικούς αγώνες: 5χλμ, 9χλμ και 21χλμ! Απευθύνεται στο ευρύ κοινό όλων των ηλικιών, καθώς επίσης τόσο σε επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες αθλητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ο πλούσιος κοινωνικός χαρακτήρας του The Bridge Experience καθώς για άλλη μία χρονιά μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί σε Ενώσεις και Φορείς όπως η «Αριστεία και Θάλασσες» (ExcellenSeas), ΑΜΚΕ που στηρίζει με ακαδημαϊκές υποτροφίες μαθητές ακριτικών νησιών της Ελλάδας), οι «Lilly’s Warriors» αλλά και η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Πατρέων.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

* Τα δρομικά αγωνίσματα 5χλμ και 9χλμ έχουν ανώτατο όριο χρόνου τη 1 ώρα και 30′, ενώ το αγώνισμα των 21χλμ θα έχει ανώτατο όριο χρόνου τις 3 ώρες.
* Ο παιδικός αγώνας είναι για ηλικίες έως 12 ετών.
Δωρεάν συμμετοχή. Δεν χρειάζεται εγγραφή. Δήλωση ενδιαφέροντος την ημέρα της διοργάνωσης.

Τιμή ανά άτομο
Από 10€
Photos
Leave a Comment
Event Details
Sponsors
More Events