Tyros Triathlon

Η Κοινσεπ “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, διοργανώνει αγώνα τον αγώνα τριάθλου Tyros Triathlon.

1. Στοιχεία αγώνα

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον Τυρό Αρκαδίας την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, με ώρα εκκίνησης 9:00 πμ.

2. Αγωνιστικό πρόγραμμα

Το Τρίαθλο ανήκει στην κατηγορία sprint και συμμετέχουν αθλητές ατομικά αλλά και ομαδικά (2-3 αθλητών). Περιλαμβάνει:

Κολύμβηση 750 μετρα / Ποδήλατο 20 χλμ / Τρέξιμο 5χλμ.

Θέση: Λιμάνι Τυρού

Ο αγώνας θα ξεκινήσει με το αγώνισμα της κολύμβησης (750μ) στα πεντακάθαρα νερά του Τυρού με την υποστήριξη πλωτών μέσων. Στη συνέχεια, 20χλμ ποδήλατο ξεκινώντας από το Λιμάνι του Τυρού και διανύοντας  10 χλμ. προς Άστρος, με αναστροφή στην περιοχή Κρυονέρι και επιστροφή από την ίδια διαδρομή.

Χαρακτηριστικά αγωνίσματος ποδηλάτου: ελεγχόμενη από την κυκλοφορία οχημάτων διαδρομή (Αστυνομία – ιδιωτική υπηρεσία φύλαξης). η διαδρομή χαρακτηρίζεται από ήπιες υψομετρικές διαφορές και στο μεγαλύτερο μέρος της έχει ασφάλτινο πεδίο.

Tο Τρίαθλο ολοκληρώνεται με το αγώνισμα του τρεξίματος (5χλμ.) σε επίπεδη διαδρομή κατά μήκος της παραλίας του Τυρού σε ασφάλτινο πεδίο, σε ελεγχόμενη από την κυκλοφορία οχημάτων διαδρομή (Αστυνομία – ιδιωτική υπηρεσία φύλαξης).

Ο αγώνας περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Για το σκέλος της ποδηλασίας ισχύουν οι κανονισμοί της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας όσον αφορά την διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και τον εξοπλισμό των συμμετεχόντων αθλητών.

Στο χώρο του Bike Park θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη ποδηλατών “bike service” από  γνωστή εταιρεία. Περισσότερες πληροφορίες στους Γενικούς Όρους του Αγώνα.

3. Κατηγορίες

Για τους συμμετέχοντες του Αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι κατηγορίες σε άντρες και γυναίκες

1. έως 21
2. 22-30
3. 31-40
4. 41-50
5. 51-60
6. 60+

Θα βραβευθούν οι πρώτοι 3 άντρες και πρώτες 3 γυναίκες της Γενικής Κατάταξης καθώς και οι 3 πρώτοι της κάθε ηλικιακής κατηγορίας ανδρών και γυναικών. Για να ισχύσει μία κατηγορία θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 συμμετοχές, αλλιώς ενσωματώνεται στη προηγούμενη (μικρότερη) κατηγορία.

Οι πρώτοι της Γενικής κατάταξης θα βραβευθούν με Κύπελλα ενώ οι άλλες δύο θέσεις με μετάλλια. Οι λαμβάνοντες θέση στη Γενική κατάταξη δεν αποκλείονται από την αντίστοιχη Ηλικιακή.

4. Δήλωση συμμετοχής

Διαβάστε τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ και συμπληρώστε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του αγώνα και συμπληρώνετε την Υπεύθυνη Δήλωση. Η υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής σας είναι ενσωματωμένη στην φόρμα συμμετοχής. Δεν χρειάζεται να τυπώσετε ούτε να την προσκομίσετε την ημέρα του αγώνα.

Η παραλαβή του πακέτου (triathlon pack) θα γίνεται στη γραμματεία του αγώνα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο.

5. Το triathlon pack περιλαμβάνει:

(Αριθμό με bib, σκουφάκι, t-shirt αγώνα, προϊόντα χορηγών,  κάρτα προνομίων αθλητή, ενημερωτικό έντυπο, ενεργειακό gel, ισοτονικό)

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 7 Ιουνίου και θα κλείσουν την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου.

Έγκυρα δηλωμένοι είναι όσοι έχουν συμπληρώσει πλήρως την δήλωση συμμετοχής και έχουν πληρώσει το αντίστοιχο ποσό.

6. Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής για ατομική εγγραφή είναι € 25. 

Το κόστος συμμετοχής για την ομάδα (δύο, ή τριών αθλητών) είναι € 40.

Το ποσό συμμετοχής κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό Τράπεζα Πειραιώς εντός 10 (δέκα) ημερών από την συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής.

- Αριθμό με bib
- Σκουφάκι
- T-shirt αγώνα
- Προϊόντα χορηγών
- Κάρτα προνομίων αθλητή
- Ενημερωτικό έντυπο
- Ενεργειακό gel
- Ισοτονικό

Με τη δήλωση συμμετοχής ο αθλητής αποφασίζει για την συμμετοχή του και αποδέχεται τους παρόντες όρους συμμετοχής του αγώνα.

Οφείλει να σεβαστεί τους όρους συμμετοχής, να υπακούει στις υποδείξεις της οργανωτικής επιτροπής καθώς και των κριτών του αγώνα. Κατανοεί ότι θα κινηθεί σε ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (ασφάλτινο πεδίο) και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είναι εκτεθειμένος στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή τη συγκεκριμένη ημέρα.

Ατομική Συμμετοχή
25,00
Ομαδική Συμμετοχή
40,00
Photos
Leave a Comment
Event Details
Sponsors