Logo Outdoor
Outdoor Activities

Αθλητισμός για πολλούς είναι ένας τρόπος να παραμείνεις υγιής. Για εμάς είναι τρόπος ζωής. Είναι καταστάσεις που μας κάνουν να περνάμε όμορφα τον χρόνο μας, γεμίζοντας ενέργεια και παραστάσεις παρέα με φίλους, αλλά και ένας καλός τρόπος να δημιουργήσουμε νέους. Αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος που δημιουργήσαμε αυτή την ιστοσελίδα.

Για να φέρουμε όλους εσάς που μοιράζεστε την ίδια διάθεση για αθλητισμό πιο κοντά, να γνωρίσετε νέα μέρη και φυσικά να αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Πιστεύουμε πως ο συνδυασμός αθλητισμού και τουρισμού είναι ιδανικός και είμαστε εδώ για να σας πείσουμε για αυτό.

Το μότο μας είναι Αθλητισμός – Υγεία – Διασκέδαση και είμαστε εδώ για να σας κάνουμε κομμάτι αυτού.

Με τι ασχολείται το Outdoor Activities
Because, our digital story started with our dreams integrated manually.

Η ομάδα μας

Αποτελείται από επαγγελματίες στον χώρο του αθλητισμού με εμπειρία και γνώση πάνω στο αντικείμενο.

Συνεργασίες

Εργαζόμαστε παράλληλα με τις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητισμού στην Ελλάδα.

Οι Στόχοι μας

Η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και η προβολή όλων των αθλητικών δράσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Εξέλιξη

Ενημερωνόμαστε συνεχώς και φροντίζουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Εμπειρία

Η Outdoor Activities είναι μια εταιρεία με έδρα την Αθήνα και το Μαντσεστερ. Τα στελέχη μας είναι επαγγελματίες στον χώρο του αθλητισμού, με προϋπηρεσία σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως Rally Acropolis, All Star Game αλλά και εργασία σε ομάδες, όπως η Manchester United.
Συγχρόνως, η ενασχόλησή μας με αθλήματα όπως το τρίαθλο, πεζοπορία, mountain bike, windsurfing και snowboard μας παρακινούν ώστε να γινόμαστε καλύτεροι αλλά και να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις.
Στόχος μας είναι η παροχή όλων των απαραίτητων πληροφοριών που χρειάζεστε για να κάνετε την απόδρασή σας ιδανική.
Η αναγνώρισή σας είναι η ανταμοιβή μας!

Οργάνωση 90%
Εξέλιξη 85%
Διάθεση 99%
Επιτυχία 85%
null

Άλκης Φακίρης

Ιδρυτής Outdoor-Activities.gr

Ο Άλκης είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Αθλητικό Management. Με προυπηρεσία στο αθλητικό marketing αλλά και σε επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες, τα τελευταία χρόνια ζει στο Manchester και εργάζεται για την Manchester United FC.
Παραλληλα είναι και αθλητής τριάθλου, με συμμετοχή σε πολλούς αγώνες τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος. Πέρα από το τρίαθλο, ερασιτεχνικά ασχολείται και με το windsurf, mountain bike και snowboard.

null

Τάσος Παπαμιχαλόπουλος

Marketing Executive

O Τάσος είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Τουριστικό Marketing Management από το University of Strathclyde στην Γλασκώβη.
Έχοντας συλλέξει σημαντικές εμπειρίες στα λειτουργικά τμήματα του ομίλου ξενοδοχείων Marriott, αυτή την περίοδο ζει στις Αυστριακές Άλπεις κι εργάζεται στο τμήμα Marketing του Kempinski Hotel Das Tirol.
Μεγάλο του πάθος είναι τα ταξίδια, γνωρίζοντας νέους πολιτισμούς και κουλτούρες ανά τον κόσμο, ενώ είναι έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο και την πυγμαχία.

null

Γιώργος Παπανικολάου

Δημόσιες Σχέσεις

Ο Γιώργος Παπανικολάου έχει τελειώσει Κοινωνική Διοίκηση και Πολιτική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και αυτή τη στιγμή φοιτά στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Μονάδων και Υπηρεσιών Υγείας (Health Management) στο Frederick University της Κύπρου. Επαγγελματικά έχει εργαστεί στη Διοίκηση ΜΚΟ και κοινωνικών δομών καθώς και στην υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων για λογαριασμό οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας. Στον αθλητικό τομέα έχει ασχοληθεί με την πετοσφαίριση στο παρελθόν και το judo έως και σήμερα. Επίσης είναι λάτρης της ποδηλασίας.

null

Βαγγέλης Χαρόγιαννης

Social Media Specialist

Ο Βαγγέλης Χαρόγιαννης είναι γεννημένος στις 26/2/1988 στην Αθήνα. Από μικρός είχε έφεση στις επιστήμες, τη γλώσσα και στον αθλητισμό. Μεγαλώνοντας αποφάσισε πως ο τομέας που θα ασχοληθεί είναι τα οικονομικά και τελικά αποφόιτησε από το Πανεπιστήμιο Πειραιά από το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης. Έχει κάνει σεμινάρια μεταπτυχιακού επιπέδου για λογιστικά, φορολογικά κτλ. Έχει δουλέψει σε γνωστές εταιρίες όπως Innews, Enikos.gr, Real FM 97,8.Τα τελευταία χρόνια μετέφερε το πάθος του για το σινεμά με διάφορα άρθρα σε δικά του sites και όχι μόνο, ενώ ασχολείται ενεργά με το digital marketing καθώς έχει αποτελέσει πυρήνα διαφημιστικής προβολής για γνωστά μαγαζιά εστίασης. Τώρα ανοίγει μια νέα σελίδα που σχετίζεται με τον παιδικό του έρωτα τον αθλητισμό μέσω του Outdoor Activities!

Articles Categories
0