Το 2020 έρχεται ξανά το Tyros Run και Tyros Triathlon

Tyros Run

Στις 10 Μαΐου αλλά και στις 20 Σεπτεμβρίου 2020, δρομείς, τριαθλητές αλλά και φίλοι του αθλητικού τουρισμού θα ζήσουν την μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στο Tyros Run και Tyros Triathlon αντίστοιχα, στη γραφική κωμόπολη της Αρκαδίας.

Ο παραθαλάσσιος Τυρός της Νότιας Κυνουρίας με τα πεντακάθαρα νερά θα υποδεχτεί τους αθλητές και συνοδούς από την Ελλάδα και από το εξωτερικό και μαζί με τους κατοίκους που αγκαλιάζουν τις δύο αυτές σπουδαίες διοργανώσεις, θα απολαύσουν δύο υπέροχα σαββατοκύριακα εμπλουτισμένα από ποικίλες αθλητικές δράσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς και πολλές εκπλήξεις.

Ο Τυρός είναι µια από τις πιο παλιές ναυτικές πολιτείες της ανατολικής Πελοποννήσου και οι κάτοικοι του Τυρού είναι άρρηκτα συνδεδεµένοι µε τη θάλασσα και τη ναυτοσύνη, συνεχίζοντας µια µακραίωνη παράδοση. Απλώνεται νωχελικά στην πλαγιά του βουνού και φθάνει έως τη θάλασσα, καταλήγοντας σε ένα θαυµάσιο κόλπο µε µια παραλία δύο χιλιοµέτρων πάνω στο κύµα, όπου κάνοντας τον περίπατό σου, ρουφάς το θαλασσινό αγέρι. Είναι ένα ταχέως αναπτυσσόµενο τουριστικό θέρετρο που όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ευρωπαίοι προτιµούν για τις διακοπές τους, για να χαρούν τις καθαρές παραλίες στα 18χλµ. της ακτογραµµής.

Σε μια απόσταση 180 χιλιομέτρων από την Αθήνα, 30 από το Άστρος και 20 από το Λεωνίδιο, ενώ σχεδόν απέναντι διακρίνεις τις Σπέτσες, στα μόλις 14 ναυτικά μίλια.

Διοργανωτής τόσο του Tyros Run και Tyros Triathlon είναι η «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ» . Περισσότερες πληροφορίες στις επίσημες ιστοσελίδες των διοργανώσεων www.tyrosrun.gr και www.tyrostriathlon.gr.

Leave a Comment